Cadeautjes!

Cadeautjes!

Hey lief medemens,

Vorig jaar deze tijd liep er op Facebook een cadeautjesactie. Als je wilde meedoen nam je contact op met diegene waar je het bericht van had gezien op zijn/haar tijdlijn. Je kreeg de info en het adres van de gelukkige en daarna verstuurde je voor 10€ een cadeautje naar iemand. Ik vond dit leuk om te doen en deed ook mee.
Ik maakte iemand gelukkig met mijn cadeautje en de boodschap erbij. Ik leerde nieuwe mensen kennen, ik kreeg ook cadeautjes en het maakte me blij! Net zoals in mijn kindertijd dat ik zo blij was met cadeautjes. En het mogen opendoen van de brievenbus en als er dan iets mee was met mijn naam op was ik kweetniethoeblij! 🙂 Hetzelfde gevoel was er weer 🙂
Echt héél zot! Ik sprak op zaterdagavond met een Nederlandse vriendin over de leuke eenhoorn sloffen die ik had gezien op internet.
De zondagavond bij thuiskomst was er een pakketje geleverd op mijn naam bij de buren met deze sloffen. Het kwam niet van die vriendin, tot nu toe weet ik nog altijd niet wie ze heeft gestuurd, maar ik zei dankjewel Universum! Zo heb ik tal van leuke cadeautjes gehad, allemaal die ik op de 1 of andere manier wel graag had gehad.
Wil jij ook meedoen aan deze bijzondere leuke actie? Stuur me dan een bericht en ik stuur je de info en gegevens door.

Liefs
Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *